duminică, 13 iulie 2014

Nu Mai Mâzgăliți Pereții!

Locuind în București, zilnic văd câte un perete cu minim o operă de artă, recunosc, unele chiar merită privite, dar sunt și unele desene, de îți vine să te iei cu mâinile de cap. Respect când un crew, un grup de grafferi fac un "piece" reușit, dar nu și când un puști vine, că și-a luat el MTN și vrea să ne arate că știe, mâzgâlind un perete și făcând un tag (semnătură) cât capul lui de mare și de complex.

Întâmplarea face că eram în tramvai cu colegii și 2 puști, cam de 14 ani, scot din ghiozdanul plin cu tuburi de spray niște markere și dau un tag de 1 metru pe un geam.

În primul rând trebuie să fii nesimțit chiar rău încât să faci lucrul acesta când tramvaiul e plin și nimeni să nu îți zică nimic, s-a exagerat prea mult, cred că dacă mai trec câțiva ani, o să vină peste tine în casă ca să-ți dea un tag pe perete.

Am găsit un tag până și sub scaunul de la RATB, sunteți disperați?

Și vă rog eu mult, dacă sunteți patrioți sau microbiști înfocați, încercați doar să scrieți pe o hârtie sau să îi spuneți cuiva, nu mai scrieți mesajul cu "Basarabia Pământ Românesc" și "Gigi Pleacă Din Ghencea"!

Îmi place când se dezvoltă o artă, un sport, ba chiar o activitate.
Dar nu când cineva își bate joc de ea!